söndag 22 april 2012

Gå för guldet. Glenn Beck Spel på Collapse?

antal personer och institutioner där ute som ifrågasätter solvens en stor del av den fria världen växer. Grekland och Island är bankrutt. Det ser ut som Spanien och Portugal kan följa.

närmare hemmet, Kalifornien är utan pengar, men de har gott om IOUs och meningslösa politiska åsikter.

Vissa industriländer som Förenta staterna har tillbringat så mycket mer pengar än de tar genom att de aldrig kommer att betala tillbaka, även om de beskattar sina stora grandchildrens lön 100%. Snart väst kommer att tjäna pengar på sin skuld genom att skriva pengar och Zimbabwe-liknande 100 biljoner dollar inflationen kommer att följa.

Med tanke på att varje västerländsk politiker verkar Hell Bent att kollapsa sin ekonomi, hur kan du skydda dina pengar? Tja, kan du skriva ut pengar på toalettpapper eftersom det är vad pengarna kommer att vara värt i framtiden.

annan strategi är att räkna ut något som politiker skränande destroyat åtminstone inte immediatelyand investera i det.

Guld, silver och andra ädla metaller verkar vara få värde och tills världens regeringar att konfiskera dessa metaller som de kommer sannolikt vara en god investering.

Banker, trots att de orsakat denna kollaps kan vara en god investering. Banker skapar pengar ur tomma luften, lån den och sedan kräva uppblåsta pengarna tillbaka med ränta. Fram till världens regeringar att konfiskera bankerna kan de vara en god investering.

Om du kunde ha en betalas ut hus som du bor i, kan det huset vara en god investering. I själva verket kan ha materiella tillgångar som antingen är direkt användbara eller omedelbart utbytbara med kontanter vara en bra idé. Den gamla tanken på kassaflödet skulle kunna fungera för dig. Äger en uppenbar byggnaden så att allt är lagligt betalningsmedel får betalas ut till dig minst en gång per månad.

Om du kan, låg i en leverans av livsmedel och vatten. Det är tydligt bland annat att president Barry Soetoro, alias ordförande Obama, är tillägnad kollapsar den amerikanska dollarn, omfördela USA förmögenhet som någonsin y kommunistiska diktator på jorden, och minska United till tredje världen status. Av skäl som arent klart, är Nancy Pelosi, Harry Reid och resten av partiet att hjälpa honom i denna. Om du vill föreställa sig att de är okunniga och naiva, slå dig själv. Min egen personliga åsikt är att de har sålt ut oss. De har tagit mutor från fackföreningar, storföretag utländska nationer att förstöra USA, och så länge de håller få betalt de kommer att fortsätta att göra det. När de har köpt, stannar de köpt. Hur kan du titta på Grekland och Kalifornien, och inte räkna ut vad resultatet av ändlösa underskott utgifterna måste vara?

Glenn Beck som kör i bråk med en riktigt stor Weiner.

*

*

*

Det finns människor som försöker att förstöra det kapitalistiska systemet. Till exempel, VD Barry Soetoro. Kollapsar systemet

globala uppvärmningen och klimatförändringarna är Hoaxes och bedrägerier

kapitalistiska manifestet

Unionen Socialistiska staternas

President Karl Marx: A Love Story

förstöra USA för ett Lie

Har Obama hatar oss?

Golfbollar dödade Loch Ness-monstret

*

*

*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.