onsdag 16 maj 2012

Investeringar krig kommer göra dig till miljonär

Striden mellan investeringar aktivitet på internet och verkliga världen blev nog påtagligt. Jag bestämde mig för att bredda ämnet och tala om för nybörjare (vilket proffs tänkande) om skillnader och vice versa likheter mellan investeringarna i Internet och verkliga världen.

Enkelhet. Effektivitet. Säkerhet. Perspektiv. Möjligheter. That `s hur vi kan beskriva den krets av de punkter där skillnaden mellan två olika investeringar världar ligger. I själva verket, investerare villig att sätta in pengar, möter mycket fler frågor individens karaktär.

Men om det `en skillnad i någon allmän fråga, kan det` t finnas någon samtycke i synnerhet om de ... så, låt `s tycker det värt att göra e-affärer, kanske it` s bättre att gå tillbaka till det verkliga livet?

Det första, locka varje investerare, villiga att göra e-pengar - är enkelhet. På alla räknas, det enklaste sättet att köpa, sälja något etc. kommer inte ut ur huset via Internet. För att vara exakt, ger Internet i synnerhet ett sådant tillfälle (ja, telefon också). Så det finns enkelhet. Här är dina pengar på bildskärmen - gör vad du vill.

Naturligtvis kan du odla fett, men ... dessa är personliga problem. Samma med investeringar. Om du har använt Dina pengar rätt, kan du flera dem, inte gå ut ur huset också. Här är frågan: är berättelsen riktigt? Och vi är redo att svara med tillförsikt: Ja, det är verkligt! Men det är bara en hake till det. Du kommer att få betala för enkelheten att använda medlen och få intäkter risk.

Risk - att `s saken, skrämmer bort många" loafers "och risk i synnerhet är nackdelen med alla Internet aktivitet. Oavsett Du börjar att göra, kan du få i trubbel. Tyvärr. Annars varför skulle vi behöva göra något, gå ut ur huset?
Vi kan anta att bristen på säkerhet är att mycket "spjället", hålla marknaden från epidemin "attack" av någon som känner för det. Dessutom är marknaden i sig tvetydigt på ett sätt. Det finns mycket lönsamma och inte särskilt lönsam investering verktyg. Inte mycket lönsamt - öppna bankinsättning via portalen för denna bank. Och mycket lönsamma - HYIP. Och det `s en risk här. Du kan hitta många HYIP på theHYIPs.net

Det verkar för det `s omöjligt att tjäna sådana intressen utan att riskera allt. Riskerar du allt för att få allt. Det var därför HYIP skjuter ofta tom, så smb. förlorar pengar. Ja, självklart finns det HYIPs i den verkliga världen också, men de behöver teknik mycket mer komplex, och att `s anledningen Internet är den mest lämpliga och givande område för" riskfylld investering "utveckling.

Det var därför särskilt stor del av våra artiklar handlar om hur man försäkra sig tekniskt och hur man blir mer erfaren, kommunicera med investerare själva. :)

Men it `s inte alla, naturligtvis. Du kan använda dina pengar efter eget gottfinnande, utan att ge dem till anybodies kallade händer. I det verkliga livet, vilket ger pengar till anybodies kallade händer, kan du tjäna cirka 20% per år, men du vann `t vara så nervös.

Det `sa gradering i det verkliga livet från 10% till 20% därmed - risken ökar. Mer risk - är brottsligt. I livet för e-investeraren finns två graderingar. Antingen finns `s stor risk och pengar, eller eget arbete. Även om vi don `t tvist om att det är också låg avkastning investeringsprogram. Men hur är det meningen, om man kan gå till banken två gånger per år för att få den beryktade säkerheten.

Låt `s talar om hur du använder de medel som med sin egen hand. Alla möjliga sätt som finns i den verkliga världen, är öppna för dig på Internet. Det finns vissa skillnader. Det första kan vem som helst använda dem. För det andra - var som helst, när som helst, på något sätt. Så att att byta USD e-gold

Du behöver inget mer än en e-gold konto. Det är också direkta investeringar. Guld ökar - medlen ökar också. Och vi inte ens talar om FOREX marknaden och köpa värdepapper. Det `s inget lättare. Exklusive några ögonblick - se ovan. :)

Nu ska vi `s tala om perspektiv och möjligheter. Först av allt, du don `t vara en profet att säga att Internet är framtiden och arbeta med investeringar på nätet - är bara ett framtida lektioner undervisning. Dessutom, nu är det mycket mer möjligheter på nätet som i det verkliga livet.

Grovt sett kan även ett barn går in för investeringsverksamheten, vid ha tillräckligt villiga och kunskap. Nu behöver vi bara för att eliminera bristerna, talade vi om och sådan form av resultat kommer inte bara att tävla, blir det mer attraktivt än investeringar i den verkliga världen! Nåväl, vi väntar.

På det hela taget Sammanfattningsvis kan vi säga följande. Om du vill ha en stabil och pålitlig inkomst, kan du lägga dina pengar till en bank. Om du vill ha mer intäkter - ge det till folk, i vetskap om avslut på värdepapper: marknaden och sådant. Om inte - Internet är för dig.

Dessutom ger det bekvämt att hantera medlen. Om du är overbold - Du kan arbeta på börsen. Men är Internet och ingenting mer bekväm här. Det `s ingen anledning att gå till ett utbyte, allt är tillförlitlig och lätt nog. Och it `s ännu mer bekvämt att köpa eller sälja något på nätet.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.