måndag 14 maj 2012

Binära optioner PRO Signaler-Gör 75% avkastning per timme Trading Forex, Lager, råvaror och index!

binära optioner PRO Signaler Team: Som prenumerant till våra Alternativ Binära Pro trafiksignaler (BOPS) program, vi ville bara ge er en snabb uppdatering på torsdag, den sedan ett par veckor, fredag ​​signaler, och varför binära optioner med fast risk / belöning är ett utmärkt sätt att handla.

1) Torsdag var ingen bra dag. Emellertid var de senaste 2 veckor bra.

torsdag såg en stor och oväntad rör sig i priserna på råvaror som påverkade priserna på aktier, valutor och de bredare marknaderna. Det är olyckligt när vi har fler förlorare än vinnare i en dag, men du måste lägga en dålig dag i perspektiv handel är ett maratonlopp inte en sprint, om du vill att konsekvent tjäna pengar med BOPS signaler.        

Torsdag: 1 vinnare av 6 avslut = 17% noggrannhet

veckan: 8 vinnare av 16 avslut = 50% noggrannhet

Under de senaste 2 veckorna: 16 vinnare av 24 avslut = 67% noggrannhet

att sätta detta i perspektiv, betyder 67% (vilket är något mindre än vår 12 månaders genomsnitt noggrannhet) du vinner 2 av 3 affärer gjorda i genomsnitt, vilket är bättre än nästan alla andra system för handel eller signal tjänst tillgänglig.

2) Vissa dagar har vi inte utfärda på grund av extrema marknadsförhållanden.

Fredag ​​6 maj, är icke-Farm Payroll Day (NFP dag) som är en mycket viktig nyhet meddelande som nästan alltid går de finansiella marknaderna i extrem sätt. Att förutsäga riktningen och / eller distans det priset kommer att gå, särskilt i ljuset av dagens marknad tillstånd är alltför stor risk att ta i vår mening. Bevara ditt kapital och göra "stor sannolikhet" handlar är vad de BOPS tjänsten handlar om.

Det är därför några dagar (2 eller 3 per månad) vår programvara kommer inte att generera signaler som "nyheten filter" stängs av systemet för de dagar då exakt förutsägelse är praktiskt taget omöjligt. Torsdag var ett exempel på vad extrema prisrörelser kan göra för att handeln resultat, men det fanns inget sätt för programvaran för att kunna förutsäga att det skulle vara en av dessa dagar. Fredag ​​är förutsägbar. Inga signaler på fredag.

3) Det finns skäl binära optioner är de bästa marknaden att handla.

Framgångsrik handel kommer alltid ner till risk vs belöning. I handel binära optioner har du möjlighet att ställa din risk och din belöning på varje handeln. Och genom att använda B.O.P.S. service, är det rimligt att förvänta sig ett vinnande genomsnittlig precision under en längre tid.

Denna kombination av att hantera din risk och belöning samt ha betydligt fler vinnare än förlorare ger dig möjlighet att producera riktigt bra resultat.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.