måndag 14 maj 2012

Business Marketing: Varför ditt Artikel Skriva Främjande suger

Använda artikeln skriver på internet för att främja Internet webbplats och företag blev på modet på grund av efterfrågan från de stora sökmotorerna, (särskilt Google.com) som en webbplats måste ha ett enkelriktade länkar för att få länk popularitet och har chansen att få en hög sidrankning och topp 10 ranking.

Många webmasters och online företagsägare började skriva och skriva artiklar på tusentals artikel kataloger och webbplatser.

Efter ett par år i denna artikeln skriver mani, upptäckte många internet marknadsförare en bitter sanning: trots att de har skrivit och skrivit många artiklar om ämnen som är relevanta för deras online-företag och har fått hundratals ett sätt länkar, var de fortfarande inte bli hög sida rankas och topp 10 ranking (som utlovats av sökmotorerna.)

Även i vissa fall där några internet marknadsförare märkte en viss ökning av sidrankning och topp 10 ranking, försvann de efter några månader då sökmotorerna uppdaterade sina databaser.

Många Internet marknadsförare och webbplatsägare började undra vad som kan vara fel med artikeln skriver att främja och varför den inte genererar översvämningar webbplats trafikerar som det var tänkt till.

Skälen är följande:

Många av artikeln kataloger där de posta sina artiklar att främja knappast deras kataloger.

Om de inte gör det, då artiklarna inte utsätts för sökmotorerna för att kunna hittas när utsikterna söka information om produkter och tjänster med hjälp av sökmotorer.

När människor vill att handla på nätet, går de flesta inte till artikeln kataloger.

Istället använder de sökmotorer för att söka efter vad de önskar.

Om din artikel om en produkt eller tjänst som du marknadsför, inte förekommer bland de 20 resultat på sökmotorer, kan du få några trafikerar alls.

Det är möjligt att praktiskt taget ingen läser dina artiklar.

Om det är så, hur kan du få en webbplats trafikerar från dem?

Troligtvis är de enda människor som går till artikeln kataloger är andra internet marknadsförare som går dit för att lägga upp sina egna artiklar.

Och de måste vara nybörjare.

Den gamla timers användning Artikel poster mjukvaran för att skriva sina artiklar automatiskt.

Och även om både nybörjare och gamla timers har tid att läsa dina artiklar, om dina artiklar är på hemsidan, i första sidan eller ovanpå de andra artiklarna, kommer de inte att se eller läsa dem.

De flesta artikeln kataloger har hundratusentals artiklar i hundratals olika ämnen.

Ingen kommer att ha tid att läsa dessa hundratusentals artiklar och har tillräckligt intresse för att gå till din webbplats, för att inte tala om att placera en order på dina produkter eller tjänster.

De flesta av dessa människor är webmasters och Internet marknadsförare försöker skicka artiklar för att skapa en-vägs länkar för att få hög sida rankas.

De är inte riktade utsikter eller köpare för dina produkter och tjänster eftersom de är säljare! />
Så även om av nyfikenhet de ser din webbplats på första sidan (hemsida) och klicka och gå dit, är det inte troligt att de kommer att köpa från dig.

Anledningen är att även om du har vad de kan behöva t.ex. en webbplats marknadsföring programvara, kommer de sannolikt föredrar att klona din programvara och skapa sin egen och marknaden och bli rik än att köpa den från dig.

Dessutom är de flesta webmasters och Internet marknadsförare har hundratals webbplatser och inte har någon tid att förlora läsa andras artiklar.

Och risken är stor att de redan får veta det ämne du skriver om.

Förresten, betyder bara för att din artikel är på topp eller i främre sidan på webbplatsen inte att den automatiskt kommer att läsas och läsarna kommer att flockas till din webbplats.

Din artikel ska vara informativ, intressant och relevant för vad läsaren söker för att generera tillräckligt med intresse för honom / henne att klicka och gå till din webbplats.

Dessutom på din webbplats måste du ha exakt vad han / hon önskar och det måste prissättas rätta för honom / henne att göra en beställning.

Som om dessa inte nog med problem, sökmotorerna är mycket knepigt.

De kräver att du får en-vägs länkar i så att de kan tänka dig en myndighet webbplats så att de kan ge dig en hög sidrankning och inkludera dig i topp 10 ranking så att du kan börja få webbplatsen trafikerar från dem.

Så, du skrev många artiklar och anslagna på artikeln kataloger.

I omkring en vecka, publicerade de dem och du kommer automatiskt fick en-vägs länkar från hundratals webbplatser.

Men istället för sökmotorer att hedra sitt löfte, skulle de förklara att dina hundratals artiklar och en-vägs länkar är dubbletter artiklar och länkar, och därmed ogiltigt och att de inte skulle ge dig de höga sida rankas och topp 10 ranking som de lovat dig .

Så förutsatt att du har skrivit och skriva artiklar dagligen i ca 1 år, då du troligen kan ha minst 20.000 webbplatser med dina artiklar publicerade där och tusentals ett sätt länkar.

Men till din skräck, skulle du upptäcka att sökmotorerna inte kände igen dessa tusentals länkar och om du har markerat dina länkar med dem, skulle du vara förskräckt att märka att av ca 1000 länkar, kan de erkända ha vara 10 länkar, medan resten ansågs duplikat och ogiltigt.

Därför på grund av alla dessa problem, skulle det vara säkert att dra slutsatsen att användningen av artikeln skriver att främja din webbplats och online-verksamhet är död och inte fungerar längre?

Nr

Det fungerar fortfarande.

Men du behöver känna till och tillämpa några kreativa vändningar att göra det.

Här är några av dem:

(1) När du skriver en artikel, välj ett ämne, som har en massa överklagande så att hundratusentals människor kommer att söka efter information, vilket skulle leda dem att hitta din artikel i sökmotorerna.

(2) De artiklar, som de flesta människor skriver, är fruktansvärda.

Anledningen är att många människor är inte naturliga författare.

De har varit tvungna att skriva artiklar så att de kan använda dem för att marknadsföra sina webbplatser och online-företag.

Därför, om du inte är en naturlig kreativt och intressant författare, hyra en och ge honom / henne ämnen och nyckelord som är relevanta för din webbplats för att skriva korta, informativa och intressanta artiklar för dig.

Det finns så många bra tjänster på nätet.

Det finns några artikel marknadsföringstjänster, vilket kommer att posta dina artiklar för dig för en liten avgift.

Så kan du få dina artiklar professionellt skriven och professionellt postat en liten avgift och lyckas snabbt att använda artikel skriftligen och befordran som effektiv webbplats och Internet marknadsföringsstrategier.

Om du har problem att hitta bra artikel att skriva och publicera tjänster, vänligen få vår gratis kraftfull marknadsföring e-bok PRAGMATISK marknadsföring från vår hemsida för att få listan över bästa artikeln skriver, utstationering och marknadsföringstjänster: (Gå till: http:// maychic.com / affprograms.htm)

(3) Om du skriver artiklar själv eller om du använder Artikelnummer skriva tjänster, vara säker på att de är mycket optimerad med relevanta sökord som relaterar till din webbplats.
Välj dina sökord noggrant eftersom de är vad som kommer att hjälpa dina artiklar ska indexeras av sökmotorerna och även göra dem synliga och att rangordna på toppen 20 sökmotorer resultat.

Om du inte vet hur du optimerar dina artiklar ordentligt eller inte vet de metoder för sökmotorer optimering, gå till vår hemsida ovan och även i författarens resurs rutan i slutet av denna artikel för att få vår gratis kraftfull marknadsföring e- bok, PRAGMATISK PÅ

(4) Var noga med att använda en catchy uppseendeväckande rubrik och även sammanfatta vad artikeln handlar om i början av artikeln.

Dubbelkolla och korrigera alla grammatiska fel innan du skickar din artikel.

(5) Dont skriver för att behaga dina läsare.

Kopiera inte andras innehåll.

Skriv till uttrycka dina egna åsikter om de ämnen.

Oroa dig inte om dina läsare kommer att gilla dina åsikter eller inte.

I själva verket, desto mindre dina åsikter är populära, kommer de mer attraktiva dina artiklar vara och ju fler exponeringar länkar och trafikerar du får från dem eftersom de är original och fräscha.

Människan är beroende att något nytt, så ju mer dina idéer är original, verkar nytt och annorlunda, kommer de mer populära dina artiklar vara och desto större är risken av dem som läses kommer att bli och även mer får du webbplats trafikerar.

(6) Håll dina artiklar kort, direkt, varm, frisk, söt och humoristisk så att människor kan njuta av att läsa dem och rekommendera dem till sina vänner.

För att övervinna dubbletter påföljd av sökmotorer och så tvinga dem att känna igen alla dina artikeln länkar och ger dig hög sidrankning och topp 10 ranking för dina artiklar och webbplatser som du förtjänar, gå till vår hemsida och ladda ner vår GRATIS KRAFTFULLT Marketing E-bok, pragmatisk marknadsföring, lära sig SECRET.

(7) Skicka in dina artiklar bara på artikeln kataloger med hög sida rankas eftersom dessa är de som främjar deras artikel kataloger där dina artiklar har bättre chanser att indexeras av sökmotorer och få exponeringar och hittas så att de kommer att generera webbplats trafikerar och besökare till dina webbplatser.

(8) När du registrerar dig på artikeln kataloger och skapa konton, var noga med att ange dina webbadresser i din författarna sida.

Var noga med att marknadsföra ditt författarna sidan samt överlämna dem till alla bok märkning webbplatser så att din författarna sidan kommer att börja visas i sökmotorerna och genom att göra, skulle de öka sidans leden och exponeringar av dina artiklar som är för, eftersom lista över dina artiklar är vanligen kopplade till din författarna sida på artikeln kataloger.

Så länge dina artiklar får höga sida ranking, högsta exponering och finns i sökmotorerna sökresultat bland de 20 bästa listorna av människor söker efter information eller shopping, så får du webbplats trafikerar och besökare och generera försäljning.

Så, förutom att skriva och publicera artiklar, måste du arbeta hårt för att främja dem för dina artiklar för att få maximal exponering!

Om du vill veta mer om andra ovanliga slick säljfrämjande åtgärder föga kända av allmänheten för att hjälpa dig att ge dina artiklar högsta exponering och så översvämma din webbplats med trafikerar och besökare, gå till vår hemsida ovan och även i författarens resurs rutan i slutet av artikel för att få vår gratis kraftfull marknadsföring e-bok, pragmatisk INNEHAVARE

Kan dessa idéer och insikter artikeln skriver och befordran webbplats marknadsföring, business reklam, hemsida hemligheter trafik, trafikerar hemsida, internet marknadsföring hemlig, webbplats idéer marknadsföring, online business marknadsföring, försäljning hemsida, internet främjandet av företag, internet affärer reklam hjälpa dig att öka din webbplats trafikerar och försäljning.

Nedan är exempel på mycket optimerade och kraftfulla artikel sidor för dig att använda som modeller, om du önskar:

http://www.associatedcontent.com/user/22171/ikey_benney.html

http://www.associatedcontent.com/article/202882/foreign_currency_trading_the_joy_of.html

http://www.associatedcontent.com/article/65113/tmt_power_secrets_the_hidden_forbidden.html~~V

http://www.buzzle.com/authors.asp?author=2052
 


http://www.buzzle.com/articles/online-affiliate-program-why-most-people-fail.html



http://ezinearticles.com/?expert=I-key_Benney

http://EzineArticles.com/?id=516297

http://ezinearticles.com/?id=516306

http://members.ezinearticles.com/author-tools/?type=stats&id=1807&pass=xXURu1BWK7DW2

http://members.ezinearticles.com/author-tools/?type=recommend&id=1807&pass=xXURu1BWK7DW2

http://users.search-o-rama.com/Article145061.htm

http://users.search-o-rama.com/Article145065.htm

http://searchwarp.com/Author7288.htm

http://searchwarp.com/Search.asp?search=i-key+benney&type=Search+Articles~~V

http://www.ideamarketers.com/syndicated/author.cfm?writerid=9656

http://www.ideamarketers.com/library/profile.cfm?writerid=9656

http://www.goarticles.com/cgi-bin/author.cgi?C=6086

http://www.goarticles.com/cgi-bin/showa.cgi?C=449984


 
http://www.amazines.com/view_author.cfm?authorid=179&Author=Ikey+Benney

http://www.articles-hub.com/index.php?author=10&full=1

http://www.mjmls.com/bulletin/article-5409.html

http://www.articlesbase.com/authors/ikey-benney/8392.htm
 
http://www.articlepros.com/author.php?Ikey+Benney

http://www.voy.com/122147/1842.html

http://www.a1articles.com/author_1_279.html

http://www.voy.com/122147/1802.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index2.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index3.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index4.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index5.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index6.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index7.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index8.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index9.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index10.html

http://www.associatedcontent.com/article/65113/tmt_power_secrets_the_hidden_forbidden.html?page=5
 
http://www.vectorpedia.com/news.php?CatID=48&ArtID=71271

http://www.internetseer.com/services/article.xtp?id=26229

http://www.augustmystery.com/MysteryFiles/39enlightenment.html

http://www.freepersonalprofiles.com/article_89.html

http://www.articlebeach.com/article65186.html

http://www.adit.us/forex_trading_investment_secret_of_the_rich_and_powerful.php

http://info.onlinebuffalo.com/printer_forex_day_trading.shtml

http://www.article-wiz.com/finance-articles/Forex_Trading:_Inves.html

http://www.shaunkidd.com/Loving_Relationship.html

http://www.google.com/search?hl=en&q=site% 3Amscsrrr.com & btnG = Google + Search

http://www.article-wiz.com/online-business/Internet_Income_Oppo.html
 
http://www.nicelahore.com/articles.php?CatID=6&ArtID=3666

http://www.articledestination.com/Article/Forex-Trading-eBook--Secret-To-Getting-Rich-From-Home/8719

http://www.mjmls.com/bulletin/article-4971.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-4945.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-4944.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3961.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3961.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3826.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3600.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3600.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3576.html

http://articles.simplysearch4it.com/article/35906.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-5053.htm

http://www.voy.com/122147/1931.html?z=1

http://www.blancotex.com/articles.php?CatID=21&ArtID=29755

http://mscsrrr.blogspot.com/2006/09/10000-automated-multiple-streams-of.html

http://www.dzone.com/links/how_to_get_out_of_debt_fast_without_selling_your.html



http://www.exec-club.com/free-information/finance/Forex_Trading:_Inves.html



http://build-an-ebusiness-on-a-shoestring.com/asys/output/Internet_Income_Oppo.html

http://www.freeforexguide.com/Forex_Trading_Investment_Secret_Of_The_Rich_And_Powerful.php



http://www.swaption.com/Forex_Trading_Investment_Secret_Of_The_Rich_And_Powerful.php







http://www.bizsum.com/biz_articles/Sales-The-Secrets-Of-Super-Salesmanship-Exposed.php





http://www.associatedcontent.com/article/202882/foreign_currency_trading_the_joy_of.html



http://www.advancingwomen.com/women2/time-and-space-new-meanings-for-old-concepts-of-reality.php







http://www.tradercurrencies.com/forex-trading-investment-secret-of-the-rich-and-powerful.html





http://www.getmyarticles.com/articles/ECommerce/Web_Marketing_19282.html



http://www.aarcmedia.com/article-76.shtml

http://www.stock-software.com/stockmarketarticles.php?CatID=21&ArtID=29755

http://almalabs.com/articles.php?CatID=28&ArtID=47491

http://almalabs.com/articles.php?CatID=28&ArtID=47491

http://www.broadbanddsl.in/articles/onlineshoppingthejoyofonlineshopping.htm














 

http://users.search-o-rama.com/Article225317.htm

http://users.search-o-rama.com/Article225316.htm

http://users.search-o-rama.com/Article225314.htm

http://users.search-o-rama.com/Article225309.htm

http://i-newswire.com/pr105399.html

http://www.free-press-release.com/news/200705/1180459054.html





http://www.goarticles.com/cgi-bin/showa.cgi?C=523067

http://www.goarticles.com/cgi-bin/showa.cgi?C=509873

Copyright Info:

Denna artikel är upphovsrättsskyddad och du kan publicera artikeln på din webbplats, i din e-zine (nyhetsbrev, bloggar) eller skicka den till en vän så länge du behåller författarna resurs rutan, inklusive webbadress, och avstå från att ändra innehåll eller använda den på något nytt håll manipulation systemet.

Om du inte accepterar dessa villkor ska du inte kopiera och använda denna artikel.

Den som bryter mot detta villkor kommer att bli föremål för rättsliga åtgärder och betalning av skadestånd för brott mot våra upphovsrätt.
Tack så mycket.

IKEY Benney




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.